Onze praktijk in Zevenaar

Brinkhuis-Derks tandartsen is  gevestigd aan de Vondellaan 180 in Zevenaar. Een frisse en moderne praktijk met ruime behandelkamers, waar tandartsen Arnold Brinkhuis en Edwin Derks in april 2013 de praktijk van tandarts van den Akker hebben overgenomen.

De tandartsen zijn gedreven om de kwaliteit van de tandheelkundige zorg naar een hoger niveau te tillen. In 1999 en 2001 hebben ze hun studie tandheelkunde in Nijmegen afgerond waarna zij zich beide in de vele deelgebieden van de tandheelkunde hebben gespecialiseerd.  Sinds kort beschikt de praktijk over 6 behandelkamers.

In de praktijk zijn naast de twee tandarts-eigenaren ook twee waarnemend tandartsen, drie mondhygiënistes, negen assistentes en een praktijkmanager werkzaam. Allen zeer ervaren, betrokken en goed opgeleid.

Visie van onze tandartsenpraktijk

Wij vinden het belangrijk een zo compleet mogelijke persoonlijke tandheelkundige zorg te bieden en streven naar een open communicatie. Elke tandarts is – naast de algemene tandheelkunde – gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, waardoor bijna alle facetten van de tandheelkunde binnen onze praktijk bedreven worden. Zo kunt u naast de algemene tandheelkunde terecht voor: cosmetische tandheelkunde, orthodontie, implantologie, gebitsreiniging, parodontologie en kleine kaakchirurgische ingrepen.

Door deze bundeling van kennis en kunde is het meestal niet nodig u te verwijzen naar speciale klinieken. We werken op een intensieve manier samen, die verder gaat dan het delen van de praktijkruimte en assistentes. We overleggen, zien van elkaar hoe we werken en verplichten elkaar tot nascholing. Dat inspireert en houdt ons fris. We zijn altijd open, eerlijk en vertellen precies wat we doen. Waar mogelijk geven we informatie over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Zo wordt iedere patiënt op een persoonlijke manier behandeld en geïnformeerd.

De mondhygiënistes houden zich naast de algemene werkzaamheden ook bezig met kindertandheelkunde.

Praktijkregels

Om onze werkzaamheden goed te organiseren en misverstanden in communicatie te voorkomen, heeft onze praktijk de volgende praktijkregels opgesteld.

Vondellaan 180
6901 MR Zevenaar

0316-523570

MENU