Corona maatregelen

Welke corona-maatregelen zijn er in de mondzorg genomen?

De behandelingen in de mondzorg, door tandartsen (ook de specialisaties: orthodontie, kaakchirurgie en differentiaties: zoals implantologie, parodontologie) mondhygiënisten en tandprothetici zijn vanaf eind april 2020 in een aantal stappen weer volledig opgestart. Iedereen kan naar de eigen tandarts of andere mondzorgverlener.

Vanzelfsprekend moet er rekening gehouden worden met de corona-regels van de overheid. En zijn er een aantal extra organisatorische en hygiëne maatregelen speciaal voor de mondzorg getroffen. Zie hiervoor de website van jouw mondzorgverlener. Bij het maken van een afspraak worden een aantal vragen gesteld. Als er sprake is van een corona (covid-19) besmetting of een verdenking daarop, zal de afspraak voorlopig uitgesteld worden. Dat geldt ook voor gezinsleden of huisgenoten. Bij klachten zoals koorts en verkoudheid zal in overleg met de mondzorgverlener waarschijnlijk ook tot uitstel van de behandeling besloten worden. 

Meer informatie kun je hier lezen:  https://www.allesoverhetgebit.nl/nieuws/coronavirus-je-kunt-gewoon-naar-de-tandarts/

Vondellaan 180
6901 MR Zevenaar

0316-523570